Bel ons op 085-3033725

NDA Support Service

Ontvang binnen 24 uur geheimhoudingsovereenkomst op maat

€ 375

VASTE PRIJS

Toegang tot kwaliteitsadvocaten voor scherpe tarieven

1. Kies zelf een expert

Kies uit een voorselectie een advocaat die je aanspreekt

2. Betaal € 375,-

Vaste prijs: zo weet je precies waar je aan toe bent 

3. Binnen 24 uur 

Binnen 24 uur ontvang je een op maat gemaakte NDA 

​Bescherm bedrijfsinformatie

Met een waterdichte overeenkomst 

Laat een advocaat met jarenlange ervaring een geheimhoudingsovereenkomst voor je opstellen die exact voldoet aan je wensen. Daarmee zijn bedrijfsbelangen optimaal beschermd en kunnen nieuwe projecten snel van start.

​Voor wie bedoeld? 

Voor ambitieuze bedrijven die snel willen schakelen.

Scherp geprijsd en razendsnel

Platform LegalDutch heeft een  topdeal voor je gemaakt. Normaliter variëren marktprijzen voor het opstellen van geheimhoudingsovereenkomsten tussen de € 450 en € 950. Bovendien kan het bij het direct benaderen van een advocaat soms dagen duren voordat de geheimhoudingsovereenkomst is opgesteld. Via LegalDutch ontvang je binnen 24 uur een op maat gemaakte geheimhoudingsovereenkomst. 

"Het was voor mij belangrijk om snel te schakelen en als ik had aangeklopt bij mijn huisadvocaat was ik zo een week verder geweest."

Arjen Moenis

CEO en Co-founder

Mr. Billie

NDA Support Service voor € 375,-

Wat zit hier in? 

  • Een telefonisch intakegesprek met een gespecialiseerde advocaat waarin je jouw specifieke situatie en wensen uiteen zet.  
  • Geheimhoudingsovereenkomst op maat. Uiterlijk binnen 24 uur beschik je over een overeenkomst die exact voldoet aan je wensen. 
  • Privacy: alles wat je bespreekt met je advocaat is vertrouwelijk en valt onder de geheimhouding die geldt tussen advocaat en cliënt.

Wat zit hier niet in? 

  • Meerwerk: als je wilt dat je expert aanvullend werk doet kan je daar onderling afspraken over maken. 

Wat laten ondernemers op maat maken?

Doel van geheimhouding

Belangrijk in een NDA is de reden voor geheimhouding. Dat vraagt om een precieze omschrijving die exact duidelijk maakt welke informatie onder de geheimhoudingsverplichting valt.

Boete

Vaak wordt een boete opgenomen in een NDA. Let wel: een boete laat onverlet dat diegene die de overeenkomst schendt aansprakelijk is voor schade die ontstaat voor schending. 

Duur van geheimhouding

Het is belangrijk duidelijk af te spreken wanneer de overeenkomst eindigt, en hoe lang de geheimhoudingsverplichting eventueel nog voortduurt na het einde van de overeenkomst.

Beschermde informatie

Informatie kan vele vormen aannemen. Daarom zal een advocaat heel precies vastleggen welke informatie allemaal onder de geheimhoudingsverplichting valt, zodat er geen gaten ontstaan.