Bel ons op 085-3033725

Business adviessessie

  Keuze uit 90+ experts in 200+ juridische onderwerpen

€95

Toegang tot kwaliteitsadvocaten voor uniek lage tarieven

1. De juiste match

Voor elke issue een expert die goed aansluit bij je business

2. Betaal € 95,- 

Vaste prijs: geen verrassing door  hoge rekeningen

3. Snel contact

Jouw expert neemt binnen 24 uur contact op

Experts met jarenlange ervaring

Helpen je business snel verder

Zit 60 minuten aan tafel met een gespecialiseerde advocaat voor een fractie van het normale uurtarief, dat doorgaans meer dan €250,- bedraagt.  

Onze zorgvuldig geselecteerde specialisten hebben gemiddeld meer dan acht jaar werkervaring en een bewezen track record in jouw branche. Zo krijg je snel en vakkundig inzicht in jouw juridische situatie, en weet je direct wat het beste is voor je bedrijf. 

"Een fantastische service voor slimme bedrijven die veel zelf willen doen maar op cruciale momenten gemakkelijk een expert willen inschakelen"

JASPER HOEKERT

CEO en Co-founder

Revenue Engineers

Business adviessessie van 1 uur € 95,-

Wat zit hier in? 

  • Een face-to-face gesprek van 60 minuten met een gespecialiseerde advocaat van jouw keuze met aantoonbare kennis en ervaring die relevant is voor jouw branche en probleem.
  • Antwoord op je vragen en (strategisch) advies. Op basis van jouw omschrijving geeft de expert een heldere duiding van het juridische probleem en een inschatting van de best mogelijke opties om je business vooruit te helpen. 
  • Toegang tot het grootste advocatennetwerk van zakelijk Nederland met zorgvuldig geselecteerde advocaten op honderden specialismen. 

Wat zit hier niet in? 

  • Controle van contracten en andere juridische documenten is niet inbegrepen. Daarvoor kun je gebruik maken van een van onze documentcheck services
  • Meerwerk: als je wilt dat je expert aanvullend werk doet kan je daar onderling afspraken over maken.