Check Arbeidscontract

 Keuze uit on-demand specialisten voor al je arbeidscontracten

€ 250

VASTE LAGE PRIJS

Toegang tot kwaliteitsadvocaten voor scherpe tarieven

1. Kies zelf expert

Beste arbeidsrechtadvocaat voor jouw business

2. Betaal € 250,- 

Vaste prijs: geen verrassing door hoge rekeningen

3. Binnen 24u contact

Jouw advocaat neemt binnen 24 uur contact op

​Goede werkrelaties 

Beginnen met heldere

afspraken

Laat je contract checken door een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat met bewezen track record. Zo weet je of je afspraken met (flexibel) personeel goed hebt geregeld en je niet onnodig steken laat vallen.

​Voor wie bedoeld? 

Voor CEO's, medewerkers en HR-managers van slimme bedrijven die hun arbeidscontracten zelf opstellen, maar ook slim genoeg zijn om soms een expert te laten meekijken.

"Met alle veranderingen van wet en regelgeving twijfelde ik sterk of ik alles wel goed geregeld had. Daarom alles laten checken door een specialist en ik wist exact waar ik nog wat moest veranderen"

Hielke Booijink

CEO en Co-founder

The Dutch Label Shop

Arbeidscontract check voor € 250,-

Wat zit hier in? 

  • Een gesprek (telefonisch of face-to-face) met een arbeidsrechtadvocaat waarin je jouw specifieke situatie en wensen uiteen zet.  
  • Een check van één arbeidscontract, zoals een overeenkomst voor het inhuren van freelancers, vrijwilligers of vast personeel, en het uitzenden van personeel, waarin een gespecialiseerde advocaat met track changes aangeeft welke onderdelen gezien jouw business aanvulling of aanpassing nodig hebben.  
  • Keuze uit een voorselectie van arbeidsrechtadvocaten met jarenlange ervaring afkomstig van de beste kantoren uit heel Nederland. 

Wat zit hier niet in? 

  • Contractwijzigingjouw expert redigeert het contract, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het doorvoeren van de wijzigingen. 
  • Bulkwerk: wil je in één keer meerdere contracten laten controleren dan kan je gebruik maken van onze pakket-service