Arbeidscontract Check Pakket

 Keuze uit on-demand specialisten voor belangrijkste arbeidscontracten

€ 1175

VASTE LAGE PRIJS

Toegang tot kwaliteitsadvocaten voor scherpe tarieven

1. Kies zelf expert

De beste arbeidsrechtadvocaat voor jouw business

2. Betaal € 1175,- 

Vaste prijs: geen verrassing door hoge rekeningen

3. Binnen 24u contact

Jouw advocaat neemt binnen 24 uur contact op

​Goede werkrelaties 

Beginnen met heldere

afspraken

Laat de vijf belangrijkste contracten van jouw organisatie checken door een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat met bewezen track record in jouw branche. Zo weet je of je afspraken met (flexibel) personeel goed hebt geregeld en je niet onnodig steken laat vallen.

​Voor wie bedoeld? 

Voor CEO's, medewerkers en HR-managers van slimme bedrijven die hun arbeidscontracten regelmatig laten updaten, zodat ze altijd compliant zijn met de laatste aanpassingen in wet-en regelgeving.

"Wet en regelgeving op mijn vakgebied verandert in hoog tempo. Neem de inhuur van ZZP-ers. Heel fijn om mijn freelance-contracten dan snel te kunnen laten checken"

Sanne Simons

HR Manager

D&B Facility Group

Arbeidscontract Check Pakket voor € 1175,-

Wat zit hier in? 

  • Een gesprek (telefonisch of face-to-face) met een arbeidsrechtadvocaat waarin je jouw specifieke situatie en wensen uiteen zet.  
  • Een check van 5 arbeidscontracten, zoals een overeenkomst voor het inhuren van freelancers, vrijwilligers of vast personeel, en het uitzenden van personeel, waarin een gespecialiseerde advocaat met track changes aangeeft welke onderdelen gezien jouw business aanvulling of aanpassing nodig hebben.  
  • Keuze uit een voorselectie van arbeidsrechtadvocaten met jarenlange ervaring afkomstig van de beste kantoren uit heel Nederland. 

Wat zit hier niet in? 

  • Contractwijzigingjouw expert redigeert de contracten, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het doorvoeren van de wijzigingen. 
  • Los contract: wil je geen pakket service, maar wel een enkel contract laten checken, maak dan gebruik van onze losse contract check service