Bel ons op 085-3033725

Check Algemene Voorwaarden

 Keuze uit specialisten die alles weten van Algemene Voorwaarden

€ 350

VASTE LAGE PRIJS

Toegang tot kwaliteitsadvocaten voor scherpe tarieven

1. Kies zelf advocaat

De beste advocaat voor jouw business

2. Betaal € 350,- 

Vaste prijs: geen verrassing door hoge rekeningen

3. Binnen 24u contact

Jouw advocaat neemt binnen 24 uur contact op

Probleemloos ondernemen

Begint met sluitende 

algemene voorwaarden

Laat de algemene voorwaarden van je bedrijf checken door een gespecialiseerde advocaat met bewezen track record in jouw branche. Zo weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt.

​Voor wie bedoeld? 

Voor slimme bedrijven die hun juridische zaken zelf regelen, maar ook slim genoeg zijn om soms een expert te laten meekijken.

"In mijn branche zijn veel voorbeeldmodellen in omloop, maar nu weet ik zeker dat mijn voorwaarden waterdicht zijn"

Hielke Booijink

CEO en Co-founder

The Dutch Label Shop

Algemene Voorwaarden check voor € 350,-

Wat zit hier in? 

  • Een gesprek (telefonisch of face-to-face) met een ervaren advocaat waarin je jouw specifieke situatie en wensen uiteen zet.  
  • Een check van algemene voorwaarden, waarin een gespecialiseerde advocaat met track changes aangeeft welke onderdelen gezien jouw business aanvulling of aanpassing nodig hebben.  
  • Wil je toch liever dat jouw advocaat algemene voorwaarden voor je opstelt op maat, dan krijg je het bedrag dat je voor deze check hebt betaald als korting op je factuur voor het maatwerk. 
  • Keuze uit een voorselectie van advocaten met jarenlange ervaring met het opstellen van algemene voorwaarden afkomstig van de beste kantoren uit heel Nederland. 

Wat zit hier niet in? 

  • Contractwijzigingjouw expert redigeert de algemene voorwaarden, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het doorvoeren van de wijzigingen. 
  • Nederland-ICT voorwaarden: deze check geldt niet voor Nederland-ICT voorwaarden. Wil je ICT-voorwaarden laten controleren, maak dan gebruik van de Nederland-ICT contract check service. 

 Bel ons op 085-3033725