​085-3033725

Aandeelhoudersovereenkomst

​Leg afspraken vast met ervaren business advocaat voor vaste prijs

Toegang tot topadvocaten voor uniek lage tarieven

1. De juiste match

Altijd een expert die goed aansluit bij jouw business

2. ​Fixed fee € 6​75,-

​Met vaste prijs weet je precies waar je aan toe bent

3. Snel contact

Jouw expert neemt binnen 24 uur contact op

​Succesvolle Business ​begint ​met samenwerking

​Gespecialiseerde advocaat

​​Laat daarom een gespecialiseerde advocaat een aandeelhoudersovereenkomst opstellen op maat. Daarmee maak je jouw bedrijf investor proof en kunnen partners zonder problemen afscheid nemen. Want ooit ga je uit elkaar.

Scherp tarief

Honderden advocaten hebben via LegalDutch offertes uitgebracht voor aandeelhouders-overeenkomsten, waarbij prijzen variëren van €800 tot €​3000.

Voor wie bedoeld?

Voor slimme founders die klaar zijn voor the next step​; ​die ​willen groeien met ​geld van investeerders; ​die snappen dat het vastleggen van onderlinge afspraken maatwerk is. En begrijpen dat een overeenkomst van een paar tientjes uit een contracttool dat niet biedt.
​Ben je met vier aandeelhouders die ​nog moeten onderhandelen over de voorwaarden? ​Dan kan het zijn dat de vaste prijs niet haalbaar is. Dan kijken we wat de beste deal is voor jou.  


"Via LegalDutch een megascherpe vaste prijs betaald voor een overeenkomst waarin al mijn wensen verwerkt zijn."

Arjen Moenis

CEO en Co-founder

Mr. Billie

Aandeelhoudersovereenkomst op maat voor € 6​75,-

Wat zit hier in? 

  • Een 30 minuten durende intake (telefonisch of face-to-face) met een gespecialiseerde advocaat waarin je jouw specifieke situatie en wensen uiteen zet.  
  • Een revisieronde waarin je je mogelijke opmerkingen ten aanzien van een conceptovereenkomst schriftelijk kenbaar kan maken. 
  • Privacy: alles wat je bespreekt met je advocaat is vertrouwelijk en valt onder de geheimhouding die geldt tussen advocaat en cliënt.
  • Aandeelhoudersovereenkomst op maat. Uiterlijk binnen twee weken beschik je over een op maat gemaakte overeenkomst. 

Wat zit hier niet in? 

  • Meerwerk: als je wilt dat je expert aanvullend werk doet kan je daar onderling afspraken over maken. 

Wat laten ondernemers op maat maken?

Exits

Ooit gaan partners uit elkaar. Wat gebeurt er als er een nieuwe partij bijkomt? Wat als een van de partners minder tijd wilt besteden aan het bedrijf? Is er mogelijkheid een partner uit te kopen? Zo ja, tegen welke waardering?

Bedrijfsvoering

Een standaard aandeelhoudersovereenkomst gaat uit van goedkeuring van alle aandeel-houders bij veel besluiten. Maar dat kan de bedrijfsvoering belemmeren en de verhoudingen tussen aandeelhouders niet correct weergeven.

Non-concurrentie

Is het een aandeelhouder na vertrek niet toegestaan te concurreren? Zo ja, hoe lang? En welke activiteiten zijn uitgesloten?

Investor proof

Hoe richt ik mijn samenwerking in zodat het aantrekkelijk is voor een investeerders (minderheidsaaandeelhouder) om in te stappen?